Je bent weer welkom in onze salon!

Wat ben ik blij dat de salon vanaf maandag 11 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor jou klaar.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 0117 302608.

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan mij voorstellen dat je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. 

Om de gezondheid en veiligheid van klanten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag je tevens om alleen naar de behandeling te komen en helemaal in goede gezondheid. 
Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygi├źneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen. 


Wil je het gehele protocol lezen en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.

Heb je vragen? Stel deze gerust: 0117 302608 of beautysalon10@zeelandnet.nl

Ik hoop je binnenkort weer te zien!

Groetjes, Martien

Beautysalon10