Ook thuis je huid verzorgen

De salon is nog steeds gesloten en ik hoop op 6 april weer open te kunnen gaan, maar ik acht deze kans zeer klein. Helaas. Ik vind het maar niks dat mijn salon zo leeg is en dat ik jullie er niet in kan ontvangen. Wie had dat gedacht ooit mee te maken! 
Ondertussen neem ik met iedereen contact op die in de komende weken afspraken hebben staan. 

Als alles rustiger is en er meer duidelijkheid is wanneer ik de salon weer kan opendoen, zal ik met iedereen contact opnemen en beginnen met inplannen. Tot die tijd houden wij ons kalm en aan alle richtlijnen! 

Voor vragen of het bestellen van een product, mag je altijd contact met me opnemen via mail, Facebook of telefoon. Ik vind het belangrijk en fijn dat iedereen de verzorging van zijn huid thuis wil onderhouden. Daarom breng ik de gewenste producten tot aan je voordeur of ik zet ze bij mij aan de voordeur, zodat je ze zelf kan ophalen. Dit allemaal op bestelling. De betaling kan d.m.v. het versturen van een betaalverzoek of met een envelop in de brievenbus met daarin het gepaste bedrag. Op alle bestellingen ontvang je nu 10% korting!

Ondertussen krijg ik ook nieuwe producten binnen. Het wimperserum van Alcina bijvoorbeeld. Lange en volle wimpers zonder siliconen en klontjes? Met dit nieuwe wimperserum is dit nu mogelijk. 

Bedankt voor jullie begrip, ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en mogen blijven! 

Veel liefs,

Martien
Beautysalon10

Beautysalon10@zeelandnet.nl

0117 302608