Nieuw: wimperserum voor lange en volle wimpers

Alcina Let it Grow wimperserum

Lange en volle wimpers zonder siliconen en klontjes? Met het nieuwe Alcina wimperserum is dit nu mogelijk. Het serum ondersteunt de natuurlijke groei van de wimpers, versterkt ze van wortel tot punt en maakt ze dikker en langer. De eerste resultaten zijn al na 4 tot 8 weken zichtbaar. Het actieve bestanddeel Lipo-oligopeptide ondersteunt de haarzakjes en bevordert zo de groei van natuurlijk mooie wimpers. Het stimuleert de productie van keratine, een van de hoofdbestanden van haren en wimpers.

Gebruik: Het serum een keer dagelijks met het kwastje aanbrengen op de buitenkant van de bovenste en/of onderste wimperrand. Bij correcte toepassing is het wimperserum voldoende voor 8 weken.

Prijs: € 22,95

Voor vragen of het bestellen van een product, mag je altijd contact met me opnemen via mail, Facebook of telefoon. Ik breng de gewenste producten tot aan je voordeur of ik zet ze bij mij aan de voordeur, zodat je ze zelf kan ophalen. Dit allemaal op bestelling. De betaling kan d.m.v. het versturen van een betaalverzoek of met een envelop in de brievenbus met daarin het gepaste bedrag. Op alle bestellingen ontvang je nu 10% korting!